MIDDEN - DELFLAND

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland Dag voor het eerst geschrapt

9 april 2020. Omdat door de coronacrisis alle voorbereidingen stilliggen, heeft de Midden-Delfland Vereniging besloten om Midden-Delfland Dag 2020 te schrappen en een jaar over te slaan. ‘Het is een onzekere periode waarin ieders gezondheid het allerbelangrijkste is’, aldus voorzitter Koos Karssen.

De Midden-Delfland Dag vindt al sinds 1999 jaarlijks plaats in het derde weekend van juni om het Midden-Delflandgebied te promoten. Dit jaar zou dat gebeuren op zaterdag 20 juni, met de opening bij de Belevenisboerderij in Polder Schieveen en activiteiten in Kethel/Schiedam en Schipluiden. De editie van 2021 is nu gepland op zaterdag 19 juni.

Midden-Delfland Dag geschrapt - 9 april 2020

Themawandelingen

De MDV-themawandelingen op 2 mei (Bieslandse bos en kreken) en 6 juni (75 jaar bevrijding) gaan evenmin door. Al eerder werden de thema(vogel)wandeling in de Commandeurspolder op 4 april en de stadsbijeenkomst in Lansingerland op 25 maart geannuleerd.

Verder vinden helaas voorlopig geen ledenactiviteiten plaats. De verantwoordelijke vrijwilligers hopen snel de draad weer op te pakken. Het zomernummer van de Midden-Delfkrant staat gelukkig in de steigers na een online redactievergadering. Als alles goed gaat, komt het verenigingsmagazine rond 13 juni uit.

ALV

De algemene ledenvergadering van 7 april in het Notenschip in Schipluiden gaat onder voorbehoud alsnog door op woensdag 16 september. De planning is afhankelijk van de ontwikkelingen. Houd website en nieuwsbrief van de vereniging in de gaten: www.middendelflandvereniging.nl

De eerste Midden-Delfland Dag 1999
Muziek van Caecilia Schipluiden op de eerste Midden-Delfland Dag in 1999.

Bron: Persbericht Midden-Delfland Vereniging 9 april 2020.

09 april 2020